Over ons

Over ons

Wie zich met een product of dienst wil onderscheiden, moet uitblinken in marketing. Middelen genoeg in het huidige communicatietijdperk. De kunst is “hoe” tot een ideale mix te komen. Hoe realiseer je de grootst mogelijke impact van communicatie-uitingen tegen de laagst mogelijke kosten? Met de expertise van Mazeline!

Narrowcasting

Als gespecialiseerd marketing projectmanagement bureau hebben wij alle kennis in huis om slimme en interactieve LCD touchscreen displays in uw dealer- of retail netwerk in te zetten. Uw marketing boodschap kan met onze (op maat) ontwikkelde permanente display oplossingen, smart electronics supply oplossingen met Android technologie – met talloze (narrowcasting) applicaties- op al uw dealer- of retaillocaties al dan niet gepersonaliseerd, centraal en realtime aangestuurd worden. Maar ook in een direct marketing vorm om onze innovatieve video-in-printoplossingen in te verwerken.

In vakkundige handen

Voor een succesvol communicatietraject moeten tal van afzonderlijke schakels goed op elkaar afgestemd zijn. Vanaf advies in de conceptfase en uitwerking van het creatieve proces, tot en met het plaatsen en onderhoud van hardware en software, met ons uitgebreide team van ervaren en technische experts is uw communicatietraject bij Mazeline in vakkundige handen.

Wij maken het verschil

Goed luisteren naar de klant en volledige ontzorging staan bij ons centraal. Na een uitgebreide inventarisatie formuleren wij helder de doelstellingen van onze dienstverlening. Zo helpen wij u bij:
•    verbeteren van de productkwaliteit
•    kosten besparen door procesoptimalisatie
•    stroomlijnen van het distributieproces

Uw totale partner

Projectmanagement volgens Mazeline; praktische ondersteuning bij de uitvoering van uw marketingcommunicatieprocessen. U kunt ons zien als een extra collega. De deskundige die de weg weet in het marketing doolhof. Als projectmanagement bureau nemen wij het werk uit uw handen. Met meetbaar resultaat en tegen lagere kosten.

  • Bij Mazeline is uw communicatietraject in vakkundige handen. Vanaf advies in de conceptfase en uitwerking van het creatieve proces, tot en met drukwerk, opslag en distributie

  • Hoe realiseer je de grootst mogelijke impact van communicatie-uitingen tegen de laagst mogelijke kosten? Met de expertise van Mazeline!

  • Door Mazeline in een vroeg stadium bij uw communicatietraject te betrekken ontstaat er een realistische dialoog over de (on)mogelijkheden voor toepassingen van materialen en technieken

  • Door onze jarenlange ervaring bieden wij u zowel kwalitatief als kostentechnisch de beste oplossingen

Ons werk