Over ons

Over ons

Wie zich met een product of dienst wil onderscheiden, moet uitblinken in marketing. Middelen genoeg in het huidige communicatietijdperk. De kunst is “hoe” tot een ideale mix te komen. Hoe realiseer je de grootst mogelijke impact van communicatie-uitingen tegen de laagst mogelijke kosten? Met de expertise van Mazeline!

Voorliefde voor print

Als gespecialiseerd marketing projectmanagement bureau zijn wij gewend om snel te schakelen in deze dynamische wereld. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren professionals met een voorliefde voor print. Met onze kennis en ervaring creëren wij telkens weer innovatieve oplossingen en ideeën die maximaal bijdragen aan uw succes.

In vakkundige handen

Voor een succesvol communicatietraject moeten tal van afzonderlijke schakels goed op elkaar afgestemd zijn. Vanaf advies in de conceptfase en uitwerking van het creatieve proces, tot en met het plaatsen en onderhoud van hardware en software, met ons uitgebreide team van ervaren en technische experts is uw communicatietraject bij Mazeline in vakkundige handen.

Wij maken het verschil

Goed luisteren naar de klant en volledige ontzorging staan bij ons centraal. Na een uitgebreide inventarisatie formuleren wij helder de doelstellingen van onze dienstverlening. Zo helpen wij u bij:
•    verbeteren van de productkwaliteit
•    kosten besparen door procesoptimalisatie
•    reduceren van de workload van uw interne organisatie
•    stroomlijnen van het distributieproces
•    direct besparen op uw inkoop

Uw totale partner

Projectmanagement volgens Mazeline; praktische ondersteuning bij de uitvoering van uw marketingcommunicatieprocessen. U kunt ons zien als een extra collega. De deskundige die de weg weet in het marketing doolhof. Als projectmanagement bureau nemen wij het werk uit uw handen. Met meetbaar resultaat en tegen lagere kosten.

  • Bij Mazeline is uw communicatietraject in vakkundige handen. Vanaf advies in de conceptfase en uitwerking van het creatieve proces, tot en met drukwerk, opslag en distributie

  • Hoe realiseer je de grootst mogelijke impact van communicatie-uitingen tegen de laagst mogelijke kosten? Met de expertise van Mazeline!

  • Door Mazeline in een vroeg stadium bij uw communicatietraject te betrekken ontstaat er een realistische dialoog over de (on)mogelijkheden voor toepassingen van materialen en technieken

  • Door onze jarenlange ervaring bieden wij u zowel kwalitatief als kostentechnisch de beste oplossingen

Ons werk