Floordisplay met Android touchscreen

Dit scherm met LED-achtergrondverlichting verbruikt 30% minder stroom

Klant: Skinrock Benelux
Dienst: POS Narrowcasting

Voor Skinrock Benelux hebben we deze floordisplay met Android touchscreen ontwikkeld. Met deze display kunnen de producteigenschappen professioneel worden gepresenteerd.  Verder is de display uitermate geschikt voor gebruik in de retail (showroom), maar ook op evenementen.  Hij beschikt over functionaliteiten zoals een levensgroot tablet/ touchscreen en is eenvoudig op afstand aan te sturen.

De promotievideo van de typische Skinrock eigenschappen van zeer dun gefileerde steensoorten draait automatisch in een video loop. Door eenvoudige aanraking van het touchscreen komt men direct op de website om alle verdere product eigenschappen en toepassingsmogelijkheden te ontdekken. Tevens kan de klant direct zijn contactgegevens invullen, direct de Skinrock productsamples bekijken of de productbrochure meenemen die overzichtelijk zijn gepresenteerd in de display.

Onze displays hebben een breed scala aan schermformaten van 22″ tot 75″ en zijn milieuvriendelijke, commerciële schermen, met LED-achtergrondverlichting en verbruiken 30% minder stroom dan modellen met CCFL-achtergrondverlichting. Dit verlengt de levensduur van het LCD-scherm.

Wij leveren deze display met Android touchscreen voor een zeer scherpe prijs, zowel koop als huur. Vraag gerust een offerte op.

Ons werk